Talenten in beeld met Belbin

• Wil je jouw talenten inzetten om te bereiken wat belangrijk is?
• Vind je het moeilijk om te verwoorden waar je goed in bent?
• Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen jou zien?
• Wil je graag een beeld van jouw talenten en inzicht hoe die zich tot elkaar verhouden?

 
Bij ZIPP kun je terecht voor een test die jouw talenten, en de waarde die deze hebben voor de samenwerking met anderen, in beeld brengt.

belbinMarjolein is geaccrediteerd Belbin Associate en lid van het Teamrolgilde. Zij is geaccrediteerd om zowel de Belbin testserie als Interplace af te nemen.

Beide tests zijn ontwikkeld door Merdith Belbin. Hij ontwikkelde een model om verschillende talenten van mensen in teams in kaart te brengen. Op www.interplace.nl vind je meer informatie over de teamrollen en de test.

In coachingstrajecten is Interplace waardevol om inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten. Het is een online instrument met een zelfperceptievragenlijst, die je zelf invult. Je kunt ook anderen uitnodigen om een observatielijst in te vullen. Zo krijg je een beeld van je zelf vanuit verschillende perspectieven. Interplace levert een rapportage waar je jaren plezier van hebt.
Met je coach kun je onderzoeken hoe je jouw talenten kunt inzetten om er optimaal van te kunnen profiteren en genieten.

Er bestaat ook een uitgebreidere testbatterij, die bestaat uit 3 onderdelen:
een persoonlijkheidsvragenlijst, een test die persoonlijke waarden en overtuigingen in kaart brengt en een test voor het kritisch redeneervermogen. In overleg met je coach kies je welke testserie jij wilt.